български | english
ravena facebook
ravena blog
ravena skype

регистрирай се / влез

забравена парола

За насНовиниНови продуктиЗастрахованеПартньориБиблиотекаСертификатиУсловия бисквиткиКонтакти
в момента нямате добавени артикули в търговската количка
Условия за ползване
ravena promotions
Условия за ползване

Чрез осъществяване на достъп до сайта на Равена ООД www.ravena.bg, Вие приемате и се съгласявате с условията за ползване на този сайт. Ако не сте съгласни с тези условия, нямате право да ползвате този сайт.
 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Доставките се извършват съобразно избраната от клиента куриерска фирма, по график, определен от самата компания. Равена ООД не носи никаква отговорност за вреди, от какъвто и да било характер, възникнали в следствие на забавяне или неизпълнение на доставката от страна на куриерската компания в определения за това срок.
Цялата отговорност в това отношение се поема от куриерската компания.

Повече информация относно общите условия на предлаганите от Равена ООД фирми за куриерски услуги, можете да получите директно от сайтовете на съответните фирми:
Спиди - http://www.speedy.bg/
Еконт - http://www.econt.com/
Интерлогистика - http://www.interlogistica.bg/


Доставките на поръчки, изпратени и приети до 15:00ч. в делничен ден, се спедират в същия ден. Всички поръчки, изпратени в събота, неделя или официални почивни дни се спедират в първия работен ден след тях.

Поръчките на стойност над 100,00 лв., извършени от краен клиент (не важи за дистрибутори на Равена ООД или за доставки извън територията на България), се изпращат с безплатна транспортна такса до клиента. Клиента заплаща само стойността на стоките и  стойността на таксите съобразно избрания от него начин за разплащане, валидни за съответната куриерска компания или разплащателна система.

Равена ООД не носи отговорност за вреди, от какъвто и да било характер, възникнали в следствие от публикуваната информация, както и за абсолютната достоверност на данните в сайта и продуктовия каталог.Регистрация

При извършване на регистрация на сайта www.ravena.bg и попълване на Вашия e-mail адрес, Вие се съгласявате да получавате нашия информационен бюлетин, разпространяван безплатно по електронен път. Може да се откажете от абонамента за получаване на бюлетина по всяко време, като натиснете отметката в меню "регистрация" или най-отдолу в бюлетина.

 
Защита на личните данни

В случай, че решите да използвате нашия интернет магазин или да се регистрирате за получаване на бюлетин е необходимо да публикувате желаните от нас лични данни, за да извършим услугата, която сте заявили, но личните Ви данни продължават да бъдат защитени в съответствие със законовите изисквания. От събраните данни, които са необходими за извършване на желаната услуга, използваме изключително онези данни, които сме получили директно от вас.


Промяна на условията за ползване

Равена ООД си запазва правото едностранно, по собствено желание и решение, да променя настоящите условия за ползване на сайта по всяко време чрез обновяване на настоящия документ. Ваше задължение е да се запознаете с актуалните условия за ползване на сайта.

Начало > Условия за ползване
ravena logo map