български | english
ravena facebook
ravena blog
ravena skype

регистрирай се / влез

забравена парола

За насНовиниНови продуктиЗастрахованеПартньориБиблиотекаСертификатиУсловия бисквиткиКонтакти
в момента нямате добавени артикули в търговската количка
Условия за ползване
ravena promotions
За нас

Равена ООД е основана през 1994 г. в гр. София.
При създаването в приоритетите й са заложени интереси в областта на търговията и услугите и заедно с това е положена основата на високите критерии, по които да се работи за утвърждаването й като един от лидерите в бранша.

В края на 1994 г. фирмата акцентира своята дейност върху продажбата и монтирането на автомобилни охранителни и аудио системи, както и на съпътстващите ги аксесоари.
Разширяването на продуктовата гама и професионализма на целия екип допринасят за бързото популяризиране на Равена сред потребителите като техен надежден и предпочитан партньор.
За да задоволи потребностите на своите многобройни нови клиенти, през 1997 г. фирмата отвори своя втори офис и монтажен център.
От края на 2000 г. Равена предлага на своите клиенти всички видове автомобилни застраховки при особено изгодни условия, които могат да се сключат във водещи застрахователни компании по избор на клиента.
През 2001 Г. на българския пазар беше създадена и утвърдена първата алармена система със собствена търговска марка (Sepia car alarm), която постигна голям успех сред потребителите.

Следващите няколко години бележат възходящото развитие на фирмата, като през тях са създадени отлични търговски отношения с голяма част от вносителите на автомобили в България като Нисан, Рено, Опел, Шевролет, Фолксваген, Ауди, Киа, Хюндай и др.
През 2005 г. на пазара беше представен един съвършенно нов продукт за България – CAN BUS car alarm, една интерфейсна алармена система, която позволи запазването на фабричното дистанционно управление на автомобила и го комбинира с функционалността на класическата алармена система. Това направи този продукт безспорен хит сред дистрибуторите и потребителите.

През следващите години фирмата обогати продуктовата си гама с bluetooth hands-free устройства, паркинг сензори, мултимедийни системи, чип тунинг, ксенонови светлини, GPS системи и други високотехнологични електронни устройства и аксесоари, директен внос от утвърдени европейски и световни производители.

Към момента Равена е официален вносител за България на повече от 15 high-tech компании и разполага с над 40 дистрибутора в цялата страна, включително автомобилни представителства и техните дилъри, официални автомобилни сервизи, инсталационни и тунинг центрове
Като израз на високото качество на предлаганите продукти и услуги, през 2008 г. фирмата беше сертифицирана по EN ISO 9001:2000 от Aenor International (Испания) и IQ-Net (Швейцария).

Благодарение на професионалната работа на целия екип на Равена, наши клиенти и партньори станаха много застрахователни компании, банки, държавни институции и частни предприятия.
Отличната съвместна работа както с тях, така и с останалите ни клиенти ни дава основание уверено да заявим, че успешно защитаваме нашия девиз: "Коректност, качество, професионализъм!"

Начало > За нас
ravena logo map