български | english
ravena facebook
ravena blog
ravena skype

регистрирай се / влез

забравена парола

За насНовиниНови продуктиЗастрахованеПартньориБиблиотекаСертификатиУсловия бисквиткиКонтакти
в момента нямате добавени артикули в търговската количка
Условия за ползване
ravena promotions
Фолио за стъкла Johnson MN 20 (ролка с размер 1,02х30,5м)
Цена: 40,80 лв. с ДДС
icon_cart
icon_download
icon_link

Цената е за 1 кв. м.


Фолио за стъкла Johnson MN 20 (ролка с размер 1,02х30,5м)

Перфектен цвят, неповторимо усещане за лукс и изключителна издръжливост. Това получавате, когато изберете фолиото за тониране на стъкла на Johnson Window Films - USA.

Фолиата на професионална употреба на Johnson доставят перфектния микс от екслузивен външен вид и соларна защита за Вашия автомобил. Със своя универсален черен цвят те перфектно пасват на фабричния цвят на стъклата на Вашия автомобил. Изключително издръжливата многопластова конструкция осигурява надеждна защита от слънчевата светлина и блокира над 99% от вредното ултравиолетово лъчение. Подобрената полиестерна база на фолиото допринася за много по-висока оптическа чистота (видимост) в сравнение с повечето предлагани фолиа. В допълнение чрез специален CST допълнителен слой значително е подобрена защитата от надраскване. Всички Johnson Window Films са произведени в USA и притежават необходимите сертификати за качество, преминавайки през сериозни лабораторни тестове.

Внимание!
Johnson Window Films са фолиа само за професионална употреба!
При спазване на технологичните изисквания за монтаж, гаранцията на продуктите е от 7 г. до 10 г.

Цената не включва монтирането на продукта.
Средна цена за автомобил с монтаж и фолио е 250.00 - 280.00 лв. с ДДС
Ако желаете закупения от Вас продукт да се монтира  от специалисти на фирма Равена или наш дистрибутор в страната, моля, свържете се с нас на телефони 02/865 73 51 или 02/866 08 86, за да уточним удобен за Вас ден и час.

Начало > Фолио за тониране на стъкла > Фолио за тониране на стъкла > Фолио за стъкла Johnson MN 20 (ролка с размер 1,02х30,5м)
ravena logo map